Inspectoratul Școlar Județean și-a prezentat raportul de activitate pe anul școlar 2016-2017

isjJoi, 12 octombrie 2017, Constantin Albu, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat la ședința organizată de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, în contextul prezentării bilanțului pe anul școlar anterior.

La eveniment au mai participat, alături de inspectorul general Lucica Popișcă, prefectul Lucian Furdui, viceprimarul Petre Marinescu, Mihaela Nicolau, director al Direcției de Sănătate Publică Tulcea, reprezentanți ai instituțiilor subordonate Ministerului de Interne etc.

„Vreau să transmit sincere felicitări elevilor tulceni care au reușit, în acest an școlar, să aducă acasă premii importante la concursuri naționale și internaționale și care au confirmat calitatea crescută a învățământului tulcean. Este dovada faptului că aici, la Tulcea, se face carte, că județul nostru poate da adevărate valori, iar meritul pentru aceste performanțe aparține pe de o parte elevilor, iar pe de alta colectivului de cadre didactice care au făcut din această profesie o adevărată carieră“, a transmis Constantin Albu.

După o prezentare a tuturor indicatorilor referitori la activitatea din unitățile școlare pe anul școlar anterior, oficialii Inspectoratului Școlar Județean au prezentat celor prezenți o „notă de probleme“ privind buna organizate și desfășurare a activității în anul școlar 2017-2018.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *