Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PREMIERĂ: POLIŢIA LOCALĂ SANCŢIONEAZĂ NEREGULI COMISE CU MAŞINILE PRIMĂRIEI! PREMIERĂ: POLIŢIA LOCALĂ SANCŢIONEAZĂ NEREGULI COMISE CU MAŞINILE PRIMĂRIEI!
Ca dovadă că legea e lege şi se aplică tuturor, Poliţia Locale a decis cercetarea şi sancţionarea unor cazuri de încălcare a legislaţiei sau... PREMIERĂ: POLIŢIA LOCALĂ SANCŢIONEAZĂ NEREGULI COMISE CU MAŞINILE PRIMĂRIEI!

Ca dovadă că legea e lege şi se aplică tuturor, Poliţia Locale a decis cercetarea şi sancţionarea unor cazuri de încălcare a legislaţiei sau regulamentelor aprobate de Consiliul Local în care sunt implicate, culmea, autoturisme ce aparţin Primăriei Tulcea!

Deja, în urma unor sesizări, sunt înregistrate două astfel de cazuri, în care unii conducători auto au crezut că dacă maşina aparţine Primăriei pot parca unde vor ei. Total eronat, reprezentanţii Poliţiei Locale făcând deja adresa oficială de comunicare data către Primărie pentru stabilirea conducătorului auto, în cazul în care nu va fi comunicat numele acestuia urmând să fie sancţionat deţinătorul autoturismului, cu amendă între 21 şi 100 de puncte amendă, în cazul maşinii cu numărul 28 PMT, ce a parcat pe un loc ce era rezervat conform H.C.L.279/2009, art.f.

„Facem precizarea ca actionam ferm si impartial doar in interesul comunităţii locale exclusiv pe baza şi în executarea legii“ spun reprezentantii Politiei Locale Tulcea, asta dupa ce au existat deja reactii si diverse presiuni….