AM PRIMIT LA REDACŢIE: „În satele tulcene Agighiol, Valea Nucarilor şi Iazurile bandiţii fură liniştiţi din casele celor plecaţi în străinătate

agighiol„În satele Agighiol, Valea Nucarilor şi Iazurile sunt vandalizate casele din care sunt plecaţi proprietarii la munca în străinătate. Pur şi simplu bandiţii strică totul în case, distrug mobilă, smulg lustrele, fac dezordine, desfac şifonierele, etc. După modul de comportare ne duce cu gândul că nu sunt hoţi profesionişti ci doar tineri fără minte. Vorbim deja de câteva case vandalizate.

Poliţia nu mişcă nimic, nu îşi face datoria în cot îi doare. Hoţii pot continua liniştiţi deoarece nimeni nu le face nimic. Probabil că sunt tineri beţivi, tragedia este că aceste persoane vor creşte şi vor intra în case locuite, şi nu să vandalizeze ci să fure, că doar s-au învăţat că nimeni nu le face nimic.
Exista poliţie în aceste sate sau nu există? Autorităţile locale dorm? Vorbim de siguranţă cetăţeanului. E chiar aşa greu să fie prinşi? Ei îşi fac veacul în casele acelea, petrec, dorm, mănâncă, lasă amprente. Chiar nu ne mai pasă de siguranţă şi bunurile cetăţeanului?
Ce aşteaptă autorităţile să intervină şi să rezolve situaţia? De ce nimeni nu încearcă să-i prindă pe aceşti bandiţi?

Marian Mocanu “

2 Răspunsuri la AM PRIMIT LA REDACŢIE: „În satele tulcene Agighiol, Valea Nucarilor şi Iazurile bandiţii fură liniştiţi din casele celor plecaţi în străinătate

  1. Daniela spune:

    O avea si politia vina nu zic nu ! Dar vina o au parintii acestor vandali ca nu i.au educat cum trebuie. Jumatate din sat il gasesti la carciuma si atunci despre ce vorbim ? Totul pleaca de la noi . Doi politisti nu pot face nimic la trei sate plus ca daca ii chemi pe cei de la Tulcea vei astepta mult si bine.

  2. Maria spune:

    Eu sunt proprietara unei case vandalizate. Sper ca vinovatii sa fie prinsi si pedepsiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *