Victorie în Senat : S-a adoptat initiativa legislativă privind preluarea falezei

falezaÎn şedinţa de plen a Senatului de luni 15 mai s-a obţinut o importantă victorie pentru tulceni prin adoptarea iniţiativei legislative privind preluarea de către Consiliul Judeţean Tulcea a porţiunii din faleză care se afla în concesiunea Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Dunării Maritime” Galaţi. Astfel, administraţia locală va putea să atragă fonduri europene pentru refacerea falezei şi a portului pentru interesul tulcenilor.

„Urmează Camera decizională, Camera Deputaţilor. Îmbucurător este că există un punct de vedere favorabil din partea Guvernului pentru iniţiativa legislativă, ceea ce îmi dă speranţa că până la finalul acestei sesiuni parlamentare iniţiativa ar putea deveni lege. Votul din Senat a fost covârşitor în favoarea adoptării proiectului; 100 de voturi pentru şi doar 8 împotrivă. Practic, doar senatorii USR au votat împotrivă. Noi, tulcenii, mulțumim colegilor senatori şi, personal, vă asigur că facem (parlamentari, administratia publica a județului Tulcea) toate demersurile necesare pentru ca iniţiativa să fie adoptată în cel mai scurt timp” a declarant senatorul PSD Lucian Simion, unul dintre semnatarii proiectului, alaturi de toti parlamentarii de Tulcea.

Un răspuns la Victorie în Senat : S-a adoptat initiativa legislativă privind preluarea falezei

  1. Başpunar spune:

    Gigi-Contra prostul satului.
    Cine nu a auzit de Gigi-Contra! Gigi-Contra este fratele mai guraliv al Victimei, al Pasivului. Eu zic că vremea lui Gigi-Contra va apune. Pentru că, românii și nu numai, s-au săturat de vorbe. Ele nu țin de mâncare, de fericire, de veselie. Cum ar fi să fii pe val când nu ești Gigi-Contra? Cum ar fi să-ți deblochezi creativitatea în orice situație, nu doar atunci când ți-a ajuns cuțitul la rană? Cum ar fi să nu mai simți nevoia să te aperi pentru că nu te mai simți vulnerabil, incomplet și imperfect?
    M-am săturat de Gigi-Contra prostul satului, acum fiind cazul reprezentanţilor USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *