„Cântece şi colinde de alcov “, un eveniment ca o poveste de Crăciun la Art Cafe Casa Avramide

 

„Cântece şi colinde de alcov “a fost evenimentul de final de an ce a adunat la Art Cafe Casa Avramide tulcenii iubitori de bun, frumos, cuminte şi curat.

Sâmbăta a fost, aşa cum anunţau organizatorii, o seară dichisită, cu gastronomice amicale, muzicăreli cu farmec, lichori distractive şi cel mai important, oameni.

Acei oameni care se adună mai mereu la Casa Avramide pentru a vedea, asculta şi aplauda altceva, o oază de cultură vie ce iată, deja serbează un an de activitate, în special datorită încăpăţânării unui om deosebit, un om care vrea ca în Tulcea să se audă nu doar de braconieri şi politicieni de cartier ci şi de evenimente culturale speciale: Dan Hornoiu.

„Cântece şi colinde de alcov “a fost un eveniment ca în familie, un adevărat Crăciun spre Revelion, cu copii care şi-au bucurat părinţii, cu părinţi care le-au cântat copiilor, cu oameni mari care ne-am bucurat că nişte copii, în special unii de alţii, şi mai apoi de bunătăţile aduse de fiecare de pe acasă. S-a cântat, s-a colindat, s-a petrecut ca între prieteni, căci evenimentul nu a fost unul instituţional, ci organizat de prieteni, deci a fost unul viu şi vesel.

Luca, Paul, Colea, Nadia, Cristi, Dan, sunt nume de oameni care merită să aibă un loc al lor în Tulcea, şi acest loc a fost inventat şi trebuie susţinut şi aplaudat: Art Cafe CASA AVRAMIDE. Deşi la final de an, nu a fost deloc cântecul de lebădă, ci mai degrabă strigătul de luptă şi trezire.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA EVENIMENT