Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Preşedintele PSD Tulcea ,deputatul Horia Teodoresc a declarat ieri în cadrul unei conferinţe de presă că mai mulţi susţinători precum şi candidaţi ai USL...
Horia Teodorescu

Horia Teodorescu

Preşedintele PSD Tulcea ,deputatul Horia Teodoresc a declarat ieri în cadrul unei conferinţe de presă că mai mulţi susţinători precum şi candidaţi ai USL din judeţ ar fi deja supuşi presiunilor de tot felul din partea unor instituţii ale statului subordonate politic liderilor PDL Victor Tarhon şi Ioan Boieru.

„Atrag atenţia serviciilor deconcentrate şi şefilor acestora cu privire la unele abuzuri ca formă de presiune politică, să nu se lase atraşi în acest joc murdar.Am informaţii legate de vizitele efectuate la susţinători ai USL ,chiar şi la potenţiali candidaţi, cărora li se sugerează că ar fi bine să o lase mai moale cu campania dacă nu vor să aibă parte de multe controale sau amenzi.Cu ochii mei am văzut o cohortă de control , un adevărat desant ce a descins la un susţinător de-al nostru“ a declarat deputatul Teodorescu.

Acesta a precizat că deocamdată nu face publice cazurile deoarece vrea să transmită un avertisment celor de la conducerea judeţului, care s-ar afla în spatele acestor practici.

„Deocamdată le spun să înceteze, dacă vor continua nu vom ezita să sesizăm alte instituţii ale statului, care sper că încă nu sunt  controlate total de poliţie, cum ar fi Parchetul şi chiar DNA“a mai spus Horia Teodorescu.

Preşedintele Victor Tarhon nu a dorit să comenteze acuzaţiile în timp ce vicepreşedintele Boieru este ocupat cu probleme personale, având un deces în familie.