Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Reprezentanți ai administrației publice în vizită de lucru în Spania Reprezentanți ai administrației publice în vizită de lucru în Spania
  Evenimentul este organizat de Asociația „Cele mai frumoase sate din România“, în colaborare cu Federația Asociațiilor de Români din Spania (FEDROM) și se... Reprezentanți ai administrației publice în vizită de lucru în Spania

 

Evenimentul este organizat de Asociația „Cele mai frumoase sate din România“, în colaborare cu Federația Asociațiilor de Români din Spania (FEDROM) și se desfășoară în perioada 2-5 aprilie 2014.

 La această vizită participă 25 de primari din trei județe (Bacău, Arad și Tulcea) și trei vicepreședinți de Consilii Județene. Din județul Tulcea, participă la acest eveniment vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Vasile Strat, primarul din Topolog, Ion Olteanu, primarul din Slava Cercheză, Ivan Ignat, viceprimarul din Jurilovca, Teleucă Galina și primarul din Jijila, Dumitru Nicoară.

Joi, delegația a vizitat comunele Ayllon, Maderuelo, Pedraza, iar vineri dimineață, delegația a ajuns în comuna Uruena.

Conform organizatorilor, în ultima zi a vizitei (sâmbătă, 5 aprilie), la hotelul Catalonia Gran Via din Madrid, începând cu ora 17.00, va fi organizată o conferință  de promovare a României (pe tema: „Cultură și Turism“) o expoziție fotografică, un târg de promovare turistică. De asemenea, va fi organizată ziua prieteniei româno-spaniole (degustare de vin și de produse tradiționale românești).