Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

UN NOU CONSILIER LOCAL ÎŞI POATE PIERDE MANDATUL: LIBERALUL CHISTRUGĂ A SEMNAT ADEZIUNEA LA PSD! UN NOU CONSILIER LOCAL ÎŞI POATE PIERDE MANDATUL: LIBERALUL CHISTRUGĂ A SEMNAT ADEZIUNEA LA PSD!
Consilierul local liberal Corneliu Chistrugă este un nou exemplu de traseist dezorientat politic. Fost vicepreşedinte al organizaţiei municipal PNL Tulcea, Chistrugă a fost ales... UN NOU CONSILIER LOCAL ÎŞI POATE PIERDE MANDATUL: LIBERALUL CHISTRUGĂ A SEMNAT ADEZIUNEA LA PSD!

ade2Consilierul local liberal Corneliu Chistrugă este un nou exemplu de traseist dezorientat politic.
Fost vicepreşedinte al organizaţiei municipal PNL Tulcea, Chistrugă a fost ales consilier local pe lista U.S.L. şi tot politic a prins şi postul de adjunct al Inspectoratului Şcolar judeţean.
Distrugă a beneficiat de prevederile celebrei Ordonanţe 55 şi a optat pentru trecerea la PDL, după care, prin fuziunea cunoscută dintre PDL şi PNL, a redevenit liberal.
Ceea ce uitase însă Chistrugă este faptul că între timp şi-a dorit să devină social democrat, probabil ca să completeze cercul, şi a semnat şi o adeziune la PSD!
În aceste condiţii, este posibil ca după depunerea acestei adeziuni oficiale şi Corneliu Chistrugă să îşi piardă mandatul de consilier local, după ce actele vor fi analizate de Prefectura Tulcea.chistruga febr 2012