Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Bătrânii de la Căminul „Sf. Nectarie”, în sărbătoare de Ziua Persoanelor Vârstnice Bătrânii de la Căminul „Sf. Nectarie”, în sărbătoare de Ziua Persoanelor Vârstnice
Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat joi, 1 octombrie, la sărbătorirea Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice în mijlocul bătrânilor găzduiţi de Căminul... Bătrânii de la Căminul „Sf. Nectarie”, în sărbătoare de Ziua Persoanelor Vârstnice

varstPreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat joi, 1 octombrie, la sărbătorirea Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice în mijlocul bătrânilor găzduiţi de Căminul de Bătrâni „Sf. Nectarie” din municipiu.
Evenimentul a debutat cu o slujbă de binecuvântare oficiată de P.S. Visarion, Episcopul Tulcii şi a dus un zâmbet de bucurie şi mulţumire celor 62 de bătrâni care-şi trăiesc bătrâneţile în acest centru.
„Această frumoasă zi, ziua dumneavoastră, dragii noştri, a fost stabilită de ONU ca fiind ziua în care noi să ne manifestăm respectul, bunăvoinţa şi, până la urmă, dragostea pentru cei care şi-au lăsat amprenta prin tot ceea ce au făcut pentru noi şi comunitatea în care trăim. Dumneavoastră sunteţi cei de la care noi preluăm şi încercăm să ducem mai departe tot ceea aţi lăsat în urmă prin munca pe care aţi depus-o într-o viaţă.
Ţinând cont că acest loc, Căminul „Sf. Nectarie, este o instituţie care se află în subordinea Consiliului Judeţean, am ţinut în mod special să fiu aici, să vă asigur de tot sprijinul şi disponibilitatea pe care instituţia noastră o are faţă de dumneavoastră. Eu, ca şi preşedinte, împreună cu administratorul Iancu Sadâca, directorul Teodosie Marinov şi cu cel care de 25 de ani păstoreşte acest loc, domnul Constantin Cabuz, vom avea grijă ca şi pe mai departe lucrurile să meargă în direcţia bună, spre liniştea şi confortul dumneavoastră şi de ce nu, acest loc să fie unul asemănător familiei. Vă urez din tot sufletul multă sănătate şi să vă dea Dumnezeu puterea de a trece peste toate problemele! La mulţi ani, multă sănătate şi tot binele din lume!”, a declarat preşedintele Horia Teodorescu în prima parte a acestei emoţionate întâlniri.
Consiliul Judeţean a oferit, cu acest prilej, vârstnicilor de la Căminul „Sf. Nectarie” mici cadouri constând în pungi cu dulciuri, alimente, oferite personal de preşedintele Horia Teodorescu şi de P.S. Visarion, Episcopul Tulcii, tuturor celor prezenţi.