Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Senatorul Trifon Belacurencu a criticat dur modul în care guvernul Ungureanu a împărțit bani prin deja celebra Hotărăre de Guvern publicată vineri. „Independenţa premierului...
Senatorul Trifon Belacurencu

Senatorul Trifon Belacurencu

Senatorul Trifon Belacurencu a criticat dur modul în care guvernul Ungureanu a împărțit bani prin deja celebra Hotărăre de Guvern publicată vineri.
„Independenţa premierului a durat fix o săptămână cedând până la urmă şantajului la care a fost supus de către baronii locali ai PDL, UNPR şi UDMR.
Desi situaţia majorităţii unităţilor administrativ-teritoriale este una foarte grava si datorita adoptării, la iniţiativa Guvernului, a unor acte normative cum ar fi Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.102/2011 prin care au fost diminuate cotele defalcate din impozitul pe venit cu 5,5%, Guvernul Ungureanu ajuta numai comunitatile cu primari apartinand partidelor din arcul guvernamental“ a declarat senatorul PSD.

Belacurencu mai spune că Organizaţiile judeţene ale PSD din teritoriu vor monitoriza foarte atent modul în care vor fi distribuite aceste fonduri.

„Această Hotărâre de Guvern reprezintă un efort disperat al actualei puteri de a mai cumpăra câteva voturi şi de a mai ţine alături câţiva primari“.