Bunatati de toate felurile, artizanat si dulcegarii, pe toate le veti gasi in Piata Civica la editia speciala de Paste a Pietei Taranesti.
Nu vor lipsi producatorii si produsele cu care v-ati obisnuit: Sadova revine cu afumaturi din carne de porc, rulade de curcan si multe altele, dupa gust si dupa gusturi.
Produse din Sibiu: carnati simpli sau picanti, muschiulet afumat sau cu codimente si branzeturi, burduf si telemea din Arges, de la Campulung, de la Braga Stefan Tot din Arges revin cu pastrama de porc, carnati afumati, slanina si alte preparate producatorii obisnuiti.
De la Bran veti gasi printer preparatele obisnuite pastrama si carnatii de oaie, burduful in coaja de brad sau cu chimen.
Revin de asemenea producatorii cu suc natural de mere din livezile de la Voinesti, siropuri de afine si catina, de mure sau zmeura, miere si produse apicole: laptisor, polen, propolis din Constanta, alifii, ceaiuri, tincturi din Apuseni.
De indulcit avem: cozonaci, prajituri ca acasa, specialitati de la Buzau, ciocolata de casa si halvita de la Arad, dulciuri unguresti, turta dulce si covrigi de la Pitesti Kurtos, cozonac secuiesc de la Lupeni, dar si porumb fiert si copt.
Va asteptam cu drag la targul de Paste , din 11 pana in 13 aprilie in locatia cunoscuta, cu produse de calitate si degustari.
–Corina Berariu
Project Manager