Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Amenințat cu cuțitul din cauza unui loc de parcare Amenințat cu cuțitul din cauza unui loc de parcare
O femeie a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că soțul acesteia este amenințat cu un cuțit. Duminică, 29 august, în jurul orei 22:30, jandarmii... Amenințat cu cuțitul din cauza unui loc de parcare

O femeie a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că soțul acesteia este amenințat cu un cuțit.

Duminică, 29 august, în jurul orei 22:30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați să intervină pe strada Podgoriilor, din municipiul Tulcea, unde o femeie a reclamat faptul că, în timp ce se afla, împreună cu soțul pe o bancă din apropierea imobilului unde locuiesc, a observat un bărbat care, a parcat autoturismul în apropierea lor, s-a îndreptat către ei, a scos un cuțit și a început să-l amenințe pe soțul acesteia.

Jandarmii au identificat la fața locului apelanta, iar în urma verificărilor, l-au găsit și pe soțul acesteia într-un un parc din apropiere. El a declarat că a fugit de teamă, agresorul urmărindu-l cu un cuțit în mână.
Bărbatul a menționat faptul că, în jurul orei 17:30, a mai avut un conflict cu persoana în cauză, motivul fiind un loc de parcare.

În urma verificărilor efectuate și a semnalmentelor oferite de femeie, jandarmii l-au identificat pe bărbatul în cauză, întocmindu-i actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.