Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

AȚI VĂZUT-O? Polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția unei minore de 16 ani, din Florești AȚI VĂZUT-O? Polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția unei minore de 16 ani, din Florești
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea au fost sesizați cu privire la dispariția unei minore de 16 ani, din localitatea Florești, comuna Horia, județul... AȚI VĂZUT-O? Polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția unei minore de 16 ani, din Florești

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea au fost sesizați cu privire la dispariția unei minore de 16 ani, din localitatea Florești, comuna Horia, județul Tulcea.

La data de 10 octombrie a.c., Parotă Cristina ar fi plecat de la domiciliul părinților săi, situat în comuna Horia, iar până în prezent nu a revenit.

Minora are ochii căprui, păr brunet, constituție atletică și înălțimea de 1,60 m.

La momentul dispariției purta un tricou de culoare portocalie, o geacă de culoare roșie, pantaloni de tip blue-jeans de culoare albastră și pantofi sport de culoare neagră.

Oricine poate oferi date cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție!