Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Rămânem fără primar? Ștefan Ilie, prins de A.N.I. în conflict de interese, în afacerea apartamentului cumpărat dela firma vicelui Singhi! Rămânem fără primar? Ștefan Ilie, prins de A.N.I. în conflict de interese, în afacerea apartamentului cumpărat dela firma vicelui Singhi!
Agenția Națională de Integritate îl acuză pe primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, de conflict de interese administrativ. Acuzatiile fiind destul de clare, probabil că... Rămânem fără primar? Ștefan Ilie, prins de A.N.I. în conflict de interese, în afacerea apartamentului cumpărat dela firma vicelui Singhi!

Stefan Ilie, presedintele PNL Tulcea

Agenția Națională de Integritate îl acuză pe primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, de conflict de interese administrativ. Acuzatiile fiind destul de clare, probabil că primarul Ilie mai poate doar sa tragă de timp în instanță până când își va pierde mandatul!

Reamintim că acuzația se referă la achiziționarea de către primar a unui apartament de la firma viceprimarului George Singhi, firmă pentru care primarul a emis mai multe acte, după cum precizează și ANI în comunicat:

„În perioada exercitării mandatului de primar al Mun. Tulcea, a participat la luarea unor decizii și a emis o serie de acte administrative care au avut ca rezultat un avantaj patrimonial pentru sine. Astfel, ȘTEFAN ILIE a emis autorizații de construire și certificate de urbanism pentru societatea comercială de la care, ulterior, a achiziționat un imobil.

Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 70, art. 71 și art. 76 din Legea nr. 161/2003, coroborat cu prevederile art. 228, alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019.”

Interesant este că ANI a emis aceasta decizie la scurt timp după alegeri, deși sesizarea și articolele de presă pe acest subiect au o vechime de peste doi ani…