Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Spectacol impresionant la Enisala: lasere, artificii și concerte senzaționale Spectacol impresionant la Enisala: lasere, artificii și concerte senzaționale
Aproximativ 50.000 de oameni au participat, sâmbătă, la cea de-a doua zi a Festivalului Enisala – Unitate la Cetate, eveniment organizat de Consiliul Județean... Spectacol impresionant la Enisala: lasere, artificii și concerte senzaționale

Aproximativ 50.000 de oameni au participat, sâmbătă, la cea de-a doua zi a Festivalului Enisala – Unitate la Cetate, eveniment organizat de Consiliul Județean Tulcea și Primăria Comunei Sarichioi.

Carla’s Dreams, Lupii lui Calancea, Lupii de Foc, Bibi, Ilie Caraș, Ceata Junilor și Grupul vocal fondator Zadunaiska Sici au făcut spectacol, ieri, pe scena de la Enisala, acolo unde o mare de oameni a cântat și dansat alături de artiștii preferați.

A fost o zi senzațională, spun toți cei care au ajuns, sâmbătă, la poalele cetății Enisala, pentru a simți ce înseamnă, de fapt, „unitate la cetate“.

Seara s-a încheiat cu un impresionant spectacol pirotehnic, care a închis una dintre cele mai frumoase petreceri organizate în județul Tulcea.

Consiliul Județean Tulcea și Primăria Comunei Sarichioi vă invită și astăzi la Enisala, la ultima zi a festivalului organizat pentru publicul tulcean (și nu numai), acolo unde, începând cu ora 19.00, vă puteți bucura de un impresionant spectacol aviatic adus la Tulcea de Aeroclubul României.

Programul complet al zilei de astăzi:

* Catalige, Statui Vivante, Facepainting

* Ansamblul Tradițional Sarichioi

* Show Aviatic Aeroclubul României

* Trupa Dubin

* Ovidiu Komornyik

* Andrei Bănuță

* Proconsul

* Show de Lasere

* Voltaj

* Foc de Artificii.

 Spectacolele încep după ora 18.00.