Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Le mulțumesc tuturor colegilor care mi-au acordat încrederea de a continua proiectele pentru tulceni în Parlamentul României. Mă simt onorat că voi deschide lista...
Le mulțumesc tuturor colegilor care mi-au acordat încrederea de a continua proiectele pentru tulceni în Parlamentul României.
Mă simt onorat că voi deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților din partea PNL Tulcea!
Toți colegii mei liberali tulceni și, îndeosebi, toți colegii mei primari mă cunosc exact așa cum sunt: un om deschis, aflat la un telefon distanță atunci când au o problemă care trebuie rezolvată.
În ultimii ani, datorită prezenței neîntrerupte a PNL la guvernare, cu premier sau în coaliție, am reușit să deblocăm proiecte, să navigăm împreună prin hățișul birocrației și să determinăm instituțiile centrale să se aplece mai atent asupra comunităților tulcene.
Avem în fața noastră două rânduri de alegeri, cu campanii suprapuse, care ne vor aduce în fața oamenilor și cărora le vom cere, cu onestitate, votul. Noi, echipa PNL Tulcea, avem toate motivele să-i privim în ochi și să le spunem ce am făcut pentru ei.
Alături de ceilalți colegi candidați liberali tulceni pentru Parlamentul României, vom forma o echipă puternică, care va susține fără rezerve orice proiect al județului nostru!