Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Premierul Ciolacu a transformat guvernarea într-un spectacol de imagine prost regizat, în care începe să se afunde ca personaj secundar, deși el l-a regizat...
Premierul Ciolacu a transformat guvernarea într-un spectacol de imagine prost regizat, în care începe să se afunde ca personaj secundar, deși el l-a regizat și tot el l-a comandat. Vrea să-și acopere propriile eșecuri (ale mandatului de premier și ale miniștrilor săi social-democrați) cu tot felul de glume proaste și „fente” aruncate spre partenerul de guvernare.
În loc să-l demită de urgență pe Alexandru Rafila, care poartă cel puțin răspunderea morală pentru ororile petrecute la Spitalul Sfântul Pantelimon, face glume sau răspunde isteric. Ar face orice ca să deturneze atenția oamenilor de la putregaiul pe care îl patronează apropiații săi colegi de partid. Așa cum a eșuat să se arate premier adevărat când am avut scandalul „Azilelor Groazei”, tot așa eșuează azi în cazul „Sfântul Pantelimon”.
Ciolacu se visează președinte într-un moment în care se vede clar că-i este prea mare și pălăria de premier. Un președinte trebuie să dovedească onoare și pricepere în marile crize.
Înainte să viseze să ajungă președintele tuturor românilor, Marcel Ciolacu trebuie să demonstreze că poate fi premierul tuturor românilor și al unei coaliții. Azi a eșuat lamentabil în acest rol.
Deputat PNL Tulcea, George Șișcu