Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PSD pune accent pe rezolvarea problemelor tinerilor PSD pune accent pe rezolvarea problemelor tinerilor
În calitate de deputat, am acordat o atenție deosebită problemelor tinerilor, având în vedere că ei reprezintă viitorul. Nu putem concepe modernizarea României fără... PSD pune accent pe rezolvarea problemelor tinerilor

În calitate de deputat, am acordat o atenție deosebită problemelor tinerilor, având în vedere că ei reprezintă viitorul. Nu putem concepe modernizarea României fără a pune accent pe tineri, fără a le oferi oportunitățile de care au nevoie pentru a rămâne în țară.

Astfel, va trebui să investim masiv în educație, pentru ca tinerii noștri să aibă acces egal la învâțământ de calitate, cât și condiții bune pentru studiu.

În acest sens, salut decizia domnului Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, de a vizita căminele studențești și de a declara public că va prioritiza construcția de cămine studențești noi.

Domnul Ciolacu a înțeles că e nevoie de sprijin pentru tinerii care vor să învețe și să muncească în România.

Președintele PSD a subliniat faptul că Guvernul condus de domnia sa investește deja 1 miliard de euro pentru a crește o nouă generație de specialiști, prin sistemul de învățământ dual, astfel încât școala să le dea tuturor tinerilor garanția unui loc de muncă bine plătit.

Programul PSD pentru România include o serie de măsuri cu impact și asupra evoluției demografice pentru a crește rata de angajare în rândul tinerilor și pentru ca aceștia să aibă într-adevăr acces la o locuință.

PSD este singurul partid care pune accent pe problemele tinerilor și prioritizeaza investițiile și măsurile economice menite să vină în sprijinul lor!

 

Deputat Mirela Furtună

TULCEA