Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Hogea a mărit iar taxele ! Hogea a mărit iar taxele !
 La propunerea primarului Constantin Hogea şi cu votul consilierilor PDL taxele locale au fost mărite din nou, de data aceasta fiind vorba de o... Hogea a mărit iar taxele !

 La propunerea primarului Constantin Hogea şi cu votul consilierilor PDL taxele locale au fost mărite din nou, de data aceasta fiind vorba de o indexare cu 16,05%.
Deşi atât viceprimarul Ghionu cât şi alţi consilieri i-au explicat primarului că Guvernul nu impune nimic şi că se poate menţine nivelul actual al taxelor şi impozitelor, primarul Hogea a insistat să se voteze aceasta indexare, fără să ţină cont de alte variante.
Primăria a fost acuzată inclusiv de abuz şi alte fapte penale, deoarece a încasat ilegal în prima perioadă a anului taxele deja mărite, deşi nu se aprobase încă HCL-ul votat ieri.
„Domnul primar Hogea suferă tare mult după înfrângerea partidului domniei sale, astfel încât doreşte cu orice preţ să se răzbune pe tulcenii care nu au votat PDL, să mărească taxele şi să dea vina pe Guvern. Păcat că frustrarea l-a orbit şi nu ţine cont de tulceni în primul rând, aceştia trebui să ştie că nu era obligatorie mărirea taxelor, dar asta voinţa primarului Hogea “a declarat consilierul Ciprian Pericleanu.