Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

eri, la ora 16.15, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Pardina şi poliţiştii de la Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut la Ceatalchioi din...
A ajuns în arest

A ajuns în arest

eri, la ora 16.15, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Pardina şi poliţiştii de la Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut la Ceatalchioi din judeţul Tulcea un bărbat de 32 ani, din Chilia Veche, care era semnalat ca urmărit general.

Vasile Dobre era căutat pentru două tentative de omor, respectiv două acuzaţii de violare de domiciliu.

 Fapta

În noaptea de 4 spre 5 septembrie 2012, în jurul orelor 2,00, inculpatul, înarmat cu o secure, prin forţarea uşilor de acces, a pătruns fără drept în casa unei persoane din Delta Dunării, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu muchia şi lama securii în părţile superioare şi inferioare ale corpului, cu intenţia de curma viaţa victimei. Dându-şi seama că cel căutat pentru a fi ucis nu este persoana vizată, s-a deplasat la garsoniera victimei căutate, din aceeaşi localitate, unde înarmat cu aceeaşi secure, a forţat uşa de acces şi pătrunzând fără drept în locuinţă, a lovit cea de-a doua victimă, vizându-i zona craniană. Cea de-a doua victima a reuşit să dezarmeze agresorul şi la lumina lanternei unei brichete l-a recunoscut ca fiind Vasile Dobre. După comiterea faptelor, autorul a fugit cu o căruţă trasă de doi cai şi s-a ascuns în zona de baltă.