Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

AFACEREA ILEGALĂ „HOGEA-TELENA“, ATACATĂ ÎN INSTANŢĂ! AFACEREA ILEGALĂ „HOGEA-TELENA“, ATACATĂ ÎN INSTANŢĂ!
După cum am semnalat încă de acum o lună, firma la care soţia primarului Hogea este asociată cu patroana firmei Telena, Tutunaru Elena, CRESTID... AFACEREA ILEGALĂ „HOGEA-TELENA“, ATACATĂ ÎN INSTANŢĂ!

După cum am semnalat încă de acum o lună, firma la care soţia primarului Hogea este asociată cu patroana firmei Telena, Tutunaru Elena, CRESTID SRL, a demarat ilegal construirea unui complex rezidenţial de lux la marginea Tulcei, cu ieşire la lac.

Click aici pentru a citi dezvăluirile în exclusivitate: HOGEA ÎŞI CONSTRUIEŞTE ANSAMBLU REZIDENŢIAL LA MARGINEA TULCEI! CU CERTIFICAT ERONAT!

Instituţia Prefectului a solicitat deja Tribunalului Tulcea anularea certificatului de urbanism nr.96/17.03.2014 emis în scopul „CONSTRUIRE ANSAMBLU REZIDENŢIAL “la cererea firmei CRESTID SRL.

În urma controlului efectuat la data de 16.04.2014 Inspectoratul de Stat în Construcţii a constatat că PUZ-ul iniţial pentru terenul ce aparţine firmei soţiei primarului Hogea a fost aprobat în lipsa avizelor legale şi a altor documente obligatorii, respective avizul de oportunitate al arhitectului şef, decizia autorităţii publice locale pentru protecţia mediului şi a avizului pentru scoaterea terenului din circuitul agricol.

Conform legii 350/2001, „documentaţiile de amenajare a teritoriului şi urbanism aprobate fără avizele prevăzute de reglementările în vigoare sunt nule “.

Cei care veghează la respectarea legalităţii actelor au constatat şi alte nereguli la documentaţia ce vizează afacerea HOGEA-TELENA, nereguli ce probabil ar fi costat extreme de scump, poate chiar libertatea, o persoană oarecare care ar fi măsluit asemenea acte publice. Însă când ai în spate chiar pe soţul partenerei de afaceri, pe primarul Constantin Hogea, şi bani destui, unii nu dau doi bani pe respectarea legislaţiei în vigoare, deşi cazul se poate duce foarte lejer în penal, după cum vom arăta în zilele următoare.