Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

AVERTISMENT PENTRU TULCENI: „EVITAŢI ACEASTĂ PERSOANĂ AGRESIVĂ “! VEZI ÎN CE ZONĂ CIRCULA FEMEIA CARE AGRESEAZĂ LUMEA PE STRADĂ AVERTISMENT PENTRU TULCENI: „EVITAŢI ACEASTĂ PERSOANĂ AGRESIVĂ “! VEZI ÎN CE ZONĂ CIRCULA FEMEIA CARE AGRESEAZĂ LUMEA PE STRADĂ
„Evitaţi această persoană AGRESIVĂ şi DROMOMANA! Este caz social, se deplasează de regulă pe str. Slt. Corneliu Gavrilov către Dalas. AGRESEAZĂ FIZIC ŞI VERBAL... AVERTISMENT PENTRU TULCENI: „EVITAŢI ACEASTĂ PERSOANĂ AGRESIVĂ “! VEZI ÎN CE ZONĂ CIRCULA FEMEIA CARE AGRESEAZĂ LUMEA PE STRADĂ

„Evitaţi această persoană AGRESIVĂ şi DROMOMANA! Este caz social, se deplasează de regulă pe str. Slt. Corneliu Gavrilov către Dalas. AGRESEAZĂ FIZIC ŞI VERBAL CETĂŢENII PE STRADĂ ! “este mesajul transmis de un tulcean pe reţelele de socializare cu privire la unul din numeroasele personaje deja clasice pe străzile din municipiu.
Mulţi alţi tulceni au confirmat pericolul menţionând că au avut de furcă cu persoana respectivă.
Din păcate, la fel ca şi în multe alte cazuri, oamenii legii se plâng de lipsa unor proceduri concrete, astfel încât după ce astfel de personaje reclamate sunt preluate şi predate de regulă la Secţia de psihiatrie, în scurt timp ajung înapoi pe străzile oraşului.
„Individa e stresant rău mai ales şi cu bărbații de nu îi dă bani, acuză de viol şi alte injurii la adresa lor… am fost martoră la x scene, o face şi intenționat. Mai mult stau în zonă şi jandarmii… chiar nu o băga în seamă, doar avertismente. Personal am trimis o şi la primar care îi dă bonuri de masă… când are zi de audienţă… “.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI CU PERSOANA RESPECTIVA