Belacurencu: „Voi ajuta angajații de la Confecția să-și păstreze locurile de muncă“

    Luni 28 mai 2012, senatorul Miron Mitrea a venit la Tulcea pentru a fi alături de candidații USL la alegerile locale din 10 iunie 2012. Împreună cu senatorul Trifon Belacurencu, candidatul la funcția de primar al municipiului Tulcea și cu deputatul Horia Teodorescu, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, senatorul Mitrea a participat la o serie de întâlniri cu reprezentanții Asociației armatorilor „Delta Dunării”, reprezentanții Asociației firmelor din turism din județul Tulcea,președinții unor asociații de pescari din Delta Dunării, reprezentanți ai structurilor județene și regionale care administrează infrastructura navală, rutiera și aeriană.
    Deasemena au mai avut loc întâlniri cu conducerea executivă a SC CONFECȚIA SA Tulcea și vizitarea celor două secții ale societății, cu familiile tinere din cartierul ANL precum și cu liderii filialelor confederațiilor și federațiilor sindicale din județul Tulcea.

    „Alături de conducerea societății, femeile de la Confecția se luptă eroic pentru păstrarea locurilor de muncă. Am promis să le acord tot ajutorul din partea administrației locale. Problemele care frământă tinerele familii din cartierul ANL: izolarea termică a blocurilor în care stau cu chirie, schimbarea criteriilor prin care se determină valoarea apartamentelor în vederea cumpărării acestora de către cei care le au închiriate, cumpărarea apartamentelor în care stau, cu credite de la stat, care sa fie rambursate în 25 – 30 de ani.Împreună cu Miron Mitrea am promis să susținem doleanțele întemeiate ale tinerelor familii“ spune senatorul Trifon Belacurencu.