Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Buble „zvoneşte“ noul guvernator al Deltei! Buble „zvoneşte“ noul guvernator al Deltei!
Jurnalistul Iosif Buble a publicat pe portalul pesurse.ro  acum patru zile zvonul ce a mai umblat prin tulcea în luna martie, atunci cînd ziarul... Buble „zvoneşte“ noul guvernator al Deltei!

Jurnalistul Iosif Buble a publicat pe portalul pesurse.ro  acum patru zile zvonul ce a mai umblat prin tulcea în luna martie, atunci cînd ziarul Obiectiv anunţa intenţia cvasianonimului Eduard Bratfanof a a se dori guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunarii. Sursa menţionează şi motivul pentru care actualul guvernator Bâscă va fi schimbat, ancheta privind ilegalităţile de pe plaja Sulina, anchetă publicată de ziaruldetulcea.ro. Din câte se pare numitul Bratfanov este susţinut puternic de o firmă de construcţii, acesta având însă şi legături în rîndul unor personaje importante din PDL, după cum a recunoscut.

Şi surse din cadrul USL Tulcea au recunoscut că schimbarea Guvernatorului se va face până la finele acestei săptămâni,mulţi neştiind însă mai nimic despre acest Bratfanov şi manifestând deja nemulţumire faţă de această nominalizare.

„Surse din cadrul guvernului au declarat pentru pesurse.ro că viitorul guvernator al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) va fi numit în curând Eduard Bratfanof. Despre domnia sa nu se ştiu foarte multe lucruri – este inginer silvic în Tulcea şi patron al unei fime de consultanţă specializată în management.

Potrivit presei tulcene… domnia sa a mai fost în cârţi pentru ocuparea acestu post în luna martie atunci când PDL viza schimbarea lui Grigore Baboianu din funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării cu o altă persoană care să nu mai mişte în fron.

Dacă informaţia va deveni oficială, domnul Bratfanof o va înlocui în funţie pe Viorica Bîscă căreia deja ministrul Rovana Plumb i-a cerut demisia. Guvernatoarea Bâscă a fost numită în funcţie de către PDL şi recent a fost acuzată de favorizarea unui general SRI care şi-a construit ilegal, spun apărătorii mediului, un bar pe plaja protejată de la Sulina“.

Sursa: pesurse.ro