Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

  Primarul Constantin Hogea spune că după modul în care s-au comportat fotbaliştii tulceni, învinşi acasă sâmbătă de o echipă nou promovată, nu regretă...

 

Hogea alături de Dulca,în vremurile bune

Hogea alături de Dulca,în vremurile bune

Primarul Constantin Hogea spune că după modul în care s-au comportat fotbaliştii tulceni, învinşi acasă sâmbătă de o echipă nou promovată, nu regretă despărţirea de antrenorul Dulca.

„Sincer am plecat prin minutul 70, nu am mai putut răbda, a fost jalnic.După cantonamente în Antalya, la munte, ai nostril dormeau în timp ce Mangalia, o echipă ce se lupta la retrogradare zburda pe teren.Poate ne-am supraevaluat noi forţele, nu ştiu ce să zic, poate unii nu vor promovare, eu am spus clar că vreau, dar poate nu vor toţi, am fost o echipă penibilă“ spune primarul Hogea.

„Dulca poate că visa la Cluj“

Reprezentantul principalului finanţator al echipei Delta mai spune că nu regretă demisia antrenorului Cristi Dulca şi că poate că era necesar un impuls pentru ca jucătorii să se trezească.

„Probabil că Dulca a văzut că antrenorul de la Cluj şi-a dat demisia şi o fi zis cum să ajungă el mai repede acolo, ia sa pierd eu cu Mangalia acasă. Zic şi eu la supărare, nici nu mai ştiu ce să cred. Cert este că sunt antrenori de valoare liberi de contract în momentul de faţă, mă gândesc la un Lăcătuş,Selymeş sau Hizo, dacă sunt dispuşi să vină pe banii pe care îi oferim, poate vom face performanţă“ mai spune primarul Hogea.