Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOGEA S-A ASOCIAT CU DOAMNA „TELENA “ŞI A DEMARAT ILEGAL O AFACERE! HOGEA S-A ASOCIAT CU DOAMNA „TELENA “ŞI A DEMARAT ILEGAL O AFACERE!
  Primarul Hogea este unul dintre cei mai bogaţi primar din ţară, conform declaraţiei de avere. Cum orice ales trebuie să se ţină departe... HOGEA S-A ASOCIAT CU DOAMNA „TELENA “ŞI A DEMARAT ILEGAL O AFACERE!

 

Primarul Hogea este unul dintre cei mai bogaţi primar din ţară, conform declaraţiei de avere. Cum orice ales trebuie să se ţină departe de lumina reflectoarelor şi a anchetelor, Soluţia este o firmă pe numele unei rude, în cazul primarului Hogea, pe numele soţiei, ca administrator, primarul fiind iniţial asociat. Firma Crestid SRL, a fost la un pas de dizolvare, însă ulterior şi-a revenit miraculos, şi-a schimbat adresa de pe strada Isaccei pe strada Libertăţii şi a dat lovitura şi la capitolul investitor plin de „cash“.

Astfel, mai nou doamna Hogea Valeria, soţia primarului, s-a asociat în firma Crestid cu doamna Tutunaru Elena, mai cunoscută tulcenilor ca „Telena “. Cele două doamne şi-au împărţit egal cota de participare la beneficii şi pierderi, afacerea pusă la punct fiind una simplă, după cum povestesc apropiaţii afacerii.

Familia Hogea deţine în acte numeroase proprietăţi imobiliare, însă sta prost la capitolul cash, după cum reiese din declaraţiile de avere. Pe de altă parte, fiind administratorul uneia dintre cele mai profitabile firme din oraş, doamna Tutunaru îşi permite să investească. Normal, ce poate fi mai uşor decât să investeşti într-un oraş fiind asociat cu soţia primarului? Chiar şi ilegal, mai exact fără să tii cont de documentele oficiale aprobate chiar de Consiliul local. Ilegalitatea pe care au pus-o la cale a intrat deja în atenţia organelor de control, care au controlat deja firma respectivă. Despre afacerea pusă la punct de familia Hogea vom discuta mai pe larg, prezentând şi actele care dovedesc ilegalitatea patronată direct de la nivelul Primăriei Tulcea, ele fiind indubitabile!

Mai multe despre istoricul firmei Crestid, cea care l-a dus pe Hogea şi la un pas de a pierde funcţia de primar, puteţi citi aici :

Firma administrată de soţia primarului Constantin Hogea, în atenţia autorităților