Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOGEA VREA SĂ DEA LOVITURA CU AJUTORUL ORDONANŢEI „TRASEIŞTILOR “! HOGEA VREA SĂ DEA LOVITURA CU AJUTORUL ORDONANŢEI „TRASEIŞTILOR “!
 „Vizavi de toată nebunia, câteodată mă gândesc ce bine ar fi să fiu independent şi să mă dedic 100% chestiunilor de administraţie. Dar până... HOGEA VREA SĂ DEA LOVITURA CU AJUTORUL ORDONANŢEI „TRASEIŞTILOR “!

 „Vizavi de toată nebunia, câteodată mă gândesc ce bine ar fi să fiu independent şi să mă dedic 100% chestiunilor de administraţie. Dar până una alta, sunt preşedintele PDL. La fel cum, foarte bine, pot fi şi un simplu membru. Mai ales dacă nu mă voi simţi confortabil vizavi de această fuziune PNL-PDL. Dacă Dumnezeu ne ţine întregi la minte şi la trup, atunci putem apărea în faţa cetăţenilor fără nici o umbrelă politică “declara în presa primarul Constantin Hogea, în urmă cu aproape trei luni.

Iată că acum ordonanţa de Guvern îi permite primarului Hogea să devină independent şi să îşi vadă visul cu ochii, cu ajutorul PSD. Cum însă un primar independent care nu mai controlează Consiliul Local face fix cât o ceapă degerată, Hogea s-a gândit deja, din câte spun apropiaţii din PDL, la un plan mai uşor de pus în aplicare.

Un alt mod în care primarul Hogea poate profita de deja celebra ordonanţa a „traseiştilor “ar fi atragerea celor trei consilieri locali PPDD cu ajutorul cărora PDL, mai exact Hogea, ar deţine majoritatea fără să mai aibă nevoie de compromisuri. Lucru mai mult decât simplu, având în vedere că actualul viceprimar PPDD Marcel Iordache este prieten vechi cu primarul Hogea, un alt consilier, Marian Bădescu este angajat ca şi controlor pe autobuzele Societăţii de Transport Public, iar pe cel de-al treilea nu îl prea cunoaşte nimeni aşa că nu ar fi mare problemă.

În momentul de faţă PDL are 9 consilieri şi pentru a forma o majoritate simplă fără să fie asociat cu PPDD trebuie să atragă doar doi alţi consilieri, cu care deja s-a şi discutat… Trebuie să ţinem cont şi de faptul că Hogea a anunţat în repetate rânduri că nu va colabora cu PNL la nivelul Consiliului Local, mai exact, liberalii nu vor primi nici un post în societăţile subordonate!