Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Posibil interviu cu un posibil candidat la orice funcție vrea mușchii lui din județul Tulcea. Nu l-am căutat mult pentru că ne-a găsit el...
Candidatu salută electoratu

Candidatu salută electoratu

Posibil interviu cu un posibil candidat la orice funcție vrea mușchii lui din județul Tulcea.

Nu l-am căutat mult pentru că ne-a găsit el pe noi, altfel oricum nu am fi putut intra fără cartele,cheile de la poartă, gard,ușă,așa că e mai simplu prin consilieră.

Având în vedere puterea titanică de muncă, clarviziunea demnă de un colos din Rodos,perspicacitatea demnă de „Vrei să fii miliardar“,ne-a răspuns direct fără să mai aștepte să formulăm întrebarea:

„Da, sunt condamnat să câștig,nici nu știu de ce mai trebuie să mă prezint, silit să apar în poze cu toți țăranii de primari.Mi-e milă de mine, dar altfel rămâneți cu toții pe drumuri“.

„Acu c-am lămurit doctrina,ideologia și alte cuvinte interesante,poporul, poporul care vă iubește și vă stimează stimabile,ar vrea să știe amănunte picante din Olimp,în ce tip de costum dormiți, câte Cupe ale Campionilor ați câștigat, mici amănunte omenești la urma urmei…“

„Dar eu nu dorm, ce vrei să insinuezi, eu doar veghez cu ochii închiși, deranjat de ignoranța și nevoia de a fi prezent mereu peste tot, de a face orice,printre niște persoane care nu merită să beneficieze de atingerea mea magică, asta pentru că, știi,tot ce ating se transformă în strategii concrete, în proiecte viabile, chiar dacă spun unii că de fapt le ciordesc de prin sertare, e talentul meu“.

„Dar vai domnule unic, dumneavoastră sunteți perfect!“

„Să nu exagerăm, mai degrabă sunt înconjurați de de prostime, dar asta să nu se consemneze.Oficial, da , sunt nevoit să recunosc,sunt perfect! E o drama personală, din acest motiv totul durează foarte mult, deoarece vreau sa fac drumul perfect,casa perfecta,autostrada perfecta, etc“.

„Dar vai domnule unic, dumneavoastră sunteți perfect!“

„Îmi plac întrebările la obiect și care nu se repetă! Dar nu e doar perfecțiunea, este și  puterea de a răbda imperfecțiunea celor din jur,pe care trebuie să-i îndrum zilnic în cel puțin trei ședințe,dimineața,la prânz și seara.E nevoie de voință germană,de fier, ceea ce numai și numai eu dețin“.

„Dar vai domnule unic, dumneavoastră sunteți perfect!“

„Nu exagerați deloc,să treceți pe la caserie!Am glumit, ziua de salariu este în altă zi, treceți atunci.În principiu da, mănânc sănătos,am făcut sport de performanță, în pauzele dintre orele de sport în care mă chinuiam să încap în trening,sunt un om simplu, care apreciază o trufă reușită și un pahar de Dom Perignon, după ce o zi întreagă a trebuit să simulez că îmi plac micii și berea aia la cisternă pe care o dăm populației electorale“.

„Dincolo de perfecțiune,pe lângă unele lipsuri, considerați că aveți și neajunsuri?“

„Sincer da!Mi-aș fi dorit să fiu contemporan cu mine, pentru a avea un contracandidat pe măsură.Doar din lupta cu mine însumi s-ar naște genialități, ar ploua cu strategii durabile și de durată, pe termen lung și scurt, lung și lat, de toate culorile.Din păcate, sunt condamnat la singurătatea geniului de cursă lungă, plebea nu mă poate înțelege“.

„O ultimă întrebare,dacă știți bancul cu vânătorul…Pot să pun mâna pe dumneavoastră?“