Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PDL-istul Bălan, noul „bufon“ al Consiliului Judeţean! PDL-istul Bălan, noul „bufon“ al Consiliului Judeţean!
Deşi ar fi trebuit să afle de ceva timp că face parte din Consiliul Judeţean Tulcea, ales nu pentru merite deosebite sau pentru că... PDL-istul Bălan, noul „bufon“ al Consiliului Judeţean!

Deşi ar fi trebuit să afle de ceva timp că face parte din Consiliul Judeţean Tulcea, ales nu pentru merite deosebite sau pentru că a excelat vreodată într-un domeniu oarecare, ci doar pentru că a cotizat la partid şi a fost trecut pe listă, democrat liberalul Daniel Lucian Bălan se pare că încă nu realizează pe ce lume trăieşte, respectiv că face parte din Consiliul Judeţean Tulcea!

Astfel nu se explică faptul că în ultima şedinţă,vineri 28 septembrie, consilierul Bălan şi-a exprimat nedumerirea cu privire la un document aflat la mapă, document ce privea un parteneriat între Consiliul Judeţean Tulcea şi Consiliul Local Babadag pentru reabilitarea a mai multor străzi din Babadag.

Seninul Bălan a cerut cu hotărăre să se precizeze că este vorba de oraşul Babadag, sugerând că altfel s-ar putea înţelege că poate fi vorba de oraşul Simeria, sau Satu Mare.

Cum titlul, motivarea şi anexele sunt mai mult decât lămuritoare chiar şi pentru un IQ foarte redus, respectiv „Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Consiliului Județean Tulcea și a Consiliului Local Babadag, în vederea realizării obiectivului de investiții „Reabilitare sistem rutier oraș Babadag”, majoritatea consilierilor au zâmbit şi au salutat desemnarea clasicului „bufon al mandatului“, un consilier care deţine acest titlu neoficial în fiecare legislatura, acum acest titlu aparţinându-I democrat liberalului Bălan, care artrebui să ştie că autoritatea unui Consiliu judeţean, cum ar fi şi cel din care face parte, nu poate depăşi limitele judeţului….

 

PS. Mai în glumă mai în serios unii consilieri judeţeni spun că de fapt Bălan ar fi doar o trompetă, un fel de portavoce a fostului preşedinte Tarhon, care nu prea mai are curaj să se exprime direct,folosind un fel de papagal uman…