Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Mai mulți polițiști tulceni au pus practic sechestru azi dimineața pe o navă de pasageri venită de la Sfântu Gheorghe.Polițiștii știau că tradițional, de...

Mai mulți polițiști tulceni au pus practic sechestru azi dimineața pe o navă de pasageri venită de la Sfântu Gheorghe.Polițiștii știau că tradițional, de Florii, tulcenii primesc de la rudele din zona Deltei Dunării câteva scrumbii pentru consum.

Scandal de sărbătoare provocat astăzi la Tulcea de o acțiune a Poliției care au pus practic sechestru pe o navă cu tot cu pasageri! Polițiștii au blocat nava catamaran Delta Expres ce venea de la Sfântu Gheorghe,într-o zi în care se știa clar că, tradițional, rudele din Deltă le trimit celor de la Tulcea câteva scrumbii pentru consum.

Dovada că polițiștii nu au descoperit vre-un mare trafic de sute de tone stă în faptul că fiecare persoană a primit pungulițe de plastic în care se aflau câteva scrumbii.

„Zboară elicopterele cu tone de pește și icre și ei tăbară pe bieții oameni care au primit patru scrumbii să pună pe masă de sărbătoare.Asta este Românie, să le fie rușine“ spuneau oamenii care priveau de pe mal cum polițiștii interogau pasagerii care aveau câte o pungă cu scrumbie.

Citiți mai mult și vedeți galeria foto și video pe tulcea.adevarul.ro