Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Ceea ce nu a fost în stare sa realizeze primarul Constantin Hogea în aproape zece ani de zile a reuşit preşedintele Consiliului Judeţean, Horia...

Ceea ce nu a fost în stare sa realizeze primarul Constantin Hogea în aproape zece ani de zile a reuşit preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu: în sfârşit faleză şi portul Tulcea vor scăpa de administraţia de la Galaţi şi vor trece în administrarea CJ Tulcea!
Mai precis, toate porturile tulcene de la Dunăre (mai puţin Sulina care este administrat de Consiliul Local) vor trece în administrarea Consiliului Judeţean (CJ), preşedintele instituţiei, Horia Teodorescu, susţinând că în momentul de faţă există un proiect de hotărâre de Guvern care vizează acest lucru.
„Am văzut deja proiectul de hotărâre de Guvern, am fost de acord cu forma lui. Este o hotărâre de Guvern prin care porturile din judeţ vor trece în patrimoniul şi administrarea noastră, iar asta înseamnă că şi faleza municipiului va reveni tulcenilor, spun eu că în maxim trei luni, dacă nu mai repede chiar “, a declarat preşedintele Teodorescu.