Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Un director din Primărie va fi acuzat în dosarul „Autobuzul“! Un director din Primărie va fi acuzat în dosarul „Autobuzul“!
Procurorii tulceni sunt pe cale să finalizeze deja celebrul dosar „Autobuzul“, accident tragic în care patru tulcence şi-au pierdut viaţa şi alte 54 de... Un director din Primărie va fi acuzat în dosarul „Autobuzul“!

Procurorii tulceni sunt pe cale să finalizeze deja celebrul dosar „Autobuzul“, accident tragic în care patru tulcence şi-au pierdut viaţa şi alte 54 de persoane au fost rănite în urmă cu aproape doi ani.

Surse neoficiale dau ca sigură trimiterea în judecată a unui personaj important din angrenajul Primăriei Tulcea, din câte se pare acesta fiind Daniel Pohariu, şeful Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului.

Singurul motiv pentru care dosarul nu este deocamdată trimis în judecată nu ţine de procurori ci de numărul mare de parţi din dosar care au fost solicitate să îşi formuleze în scris pretenţiile materiale faţă de personajul găsit vinovat de anumite nereguli administrative.

„Dosarul e gata,s-a stabilit şi cine era responsabil de drumul respectiv, de semnalizare şi întreţinere, acum părţile vătămate trebuie să arate ce pretenţii au de la acesta pentru ca dosarul să poată pleca spre instanţă“ spun surse din Parchet.