DEPUTATUL GEORGE ŞIŞCU, ALES ÎN CONDUCEREA CENTRALĂ PNL

Presedintele Ilie si deputatul George Şişcu

Presedintele Ilie si deputatul George Şişcu

Deputatul liberal George Şişcu a fost ales membru în Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal la congresul ce s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute la Bucureşti.

Cei 16 membri ai Biroului Executiv al PNL aleși de Consiliul Național sunt: Costel Alexe, Viorel Badea, Cristian Buican, Ștefan Drăgulin, Nicolae Giugea, Bogdan Huțucă, Adrian Miuțescu, Ionel Palăr, Virgil Popescu, Gheorghe Șișcu, Costel Șoptică, Ion Ștefan, Nelu Tătaru, Adrian Veștea, Dan Vîlceanu și Tinel Gheorghe.

„Este un rezultat important pentru organizaţia Tulcea, care are un reprezentant la vârf, le mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată “a declarat deputatul George Şişcu.

„Felicitări George! Felicitări tuturor colegilor, delegaţilor de la Congres și Consiliu și întregii Filiale Tulcea! Cu toții suntem o echipă, care va crește prin calitate și performanță!
De azi suntem și mai puternici, cu un președinte ca Ludovic, cu un membru în Biroul Executiv ca George și cu o echipă de prieteni, care a dovedit unitare și solidaritate! Ţin să mulţumesc şi colegilor implicaţi în Comisia de numărare a voturilor, secretarul general Gabriel Herea şi membrului BPJ Filip Gabriel Radu “a declarat preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie.