NEMULŢUMIRI ÎN E3: DUPĂ CE CĂ NU REPARĂ DRUMURILE, PRIMĂRIA MAI CREEAZĂ ŞI HAOS RUTIER!

Politia opreste zilnic zeci de masini, conducatorii finnd obisnuiti cu vechiul sens de circulatie!

Politia opreste zilnic zeci de masini, conducatorii fiind obisnuiti cu vechiul sens de circulatie!

Mai mulţi locuitori din cartierul E3 se declară nemulţumiţi de modul în care a acţionat Primăria schimbând sensul de circulaţie într-una dintre cele mai aglomerate zone din oraş.
„Vă ducem la cunoştinţă că reprezentanţii dumneavoastră de la D.I.A.P. şi Poliţia Locală au produs o mare nemulţumire cetăţenilor tulceni prin faptul că aţi transformat o alee, Str. Cicoarei, în bulevard.
Cum este posibil ca toată afluenţa auto a traficului de pe străzile Mircea Vodă, Libertăţii, Oiţelor, să fie obstrucţionata prin acces interzis pe strada Frasinului şi toată circulaţia deviată pe str. Cicoarei (Aleea Mirelei), unde spaţial de rulaj are lăţimea de doar 3 metri, autoturismele trecând pe la ferestrele cetăţenilor din blocul C1 la doar 1 metru distanţă, locatarii având de suportat un trafic intens ca pe bulevard cu dublu sens.
Menţionăm că pe Str. Cicoarei (Aleea Mirelei) este loc doar de o singură maşină pentru a ajunge pe str.1848, pe colţul străzii se afla trecerea de pietoni care dă în colţul Şcolii “Constantin Gavenea”, unde traficul este foarte intens, în special dimineaţa când părinţii aduc copii la şcoală şi în jurul prânzului, orele 11.00. – 12.00, când sunt luaţi copii de la cursuri. Se creează ambuteiaje şi nu dorim să vă reproducem în scris înjurăturile oamenilor la adresa edililor oraşului.
Vă rugăm, pentru normalizarea situaţiei, să luaţi decizia înţeleaptă eliminând sensul interzis de pe str. Frasinului, pentru fluidizarea traficului fără aglomerarea aleilor alăturate.
Noi, cetăţenii nemulţumiţi de măsură luată de edili, vă aducem la cunoştinţă că vom acţiona Primăria Tulcea în judecată pentru acest abuz care ne împiedică o convieţuire în condiţii decente “.
Reprezentanţii Poliţiei spun că iniţiativa aparţine administratorului drumurilor, respectiv Primăriei Tulcea.