ORDIN DE LA CENTRU: P.N.L. TULCEA VA DEPUNE MOŢIUNEA DE CENZURĂ LA… JANDARMUL CE PĂZEŞTE PREFECTURA!

Stefan Ilie, presedintele PNL Tulcea

Asta deoarece conducerea centrală a decis un orar fix pentru toate organizaţiile judeţene, fără să se gândească măcar că programul de funcţionare al Prefecturilor din întreaga ţară este până ora 16…
În fine, citit mai jos comunicatul transmis de preşedintele P.N.L. Tulcea, Ştefan Ilie, cu privire la promovarea moţiunii de cenzură.
„Luni, 20 noiembrie a.c., începând cu ora 17.00, filialele PNL vor organiza la nivelul județelor evenimente prilejuite de prezentarea publică a moțiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.
Membrii și simpatizanții PNL se vor reuni la sediile județene ale partidului, de unde se vor deplasa spre sediile prefecturilor. Cu acest prilej va fi prezentat public textul moțiunii de cenzură și va fi înmânat reprezentantului Guvernului în teritoriu.
Acțiunea face parte din campania de informare lansată de PNL în scopul determinării tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură și demiterea Guvernului Tudose.
Biroul de presă al PNL
Și Filiala Județeană Tulcea a PNL va depune textul moțiunii Instituției Prefectului și invită toți cetățenii nemulțumiți de contraperformanța și atitudinea actualei guvernări, precum și pe reprezentanți ai societății civile și structurilor asociative, la ora 16.30 la sediul de pe Concordiei, nr.3 “.
Ștefan ILIE

COMUNICAT DE PRESĂ