Pompierii salvamari de la plaja Ciuperca au capturat un grup de tâlhari!

IMG_6110Doi salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, Plutonier adjutant Ciamurni Costel și Plutonier major Șerpescu Daniel Mădălin, aflați la Punctul temporar de lucru de la Plaja Ciuperca au intervenit la prinderea unui grup de minori care talharisera o persoană cu dizabilități locomotorii de sex feminin.
IMG_6111O femeie cu dizabilități locomotorii de aproximativ 55 de ani, ce se deplasa cu un triciclu electric a fost tâlhărita în jurul orei 17.00 de către un grup de 6 minori. Aceștia i-au furat încălțămintea, i-au rupt poșeta din care i-au sustras suma de 150 lei și mai multe obiecte personale.
Abordați de victimă și aflând semnalmentele talharilor, cei doi salvatori au reperat grupul de minori pe celălalt mal al lacului. Fără să stea prea mult pe gânduri au sărit în ambarcațiunea din dotare, au traversat lacul, după care a urmat o urmărire demnă de filmele polițiste.
Minorii au sărit o succesiune de garduri în încercarea de a scăpa, dar au fost prinși de către cei doi subofițeri care au solicitat ulterior sprijinul colegilor de la poliție.
Minorii au fost reținuți, urmând să răspundă pentru faptele lor.

6 Răspunsuri la Pompierii salvamari de la plaja Ciuperca au capturat un grup de tâlhari!

 1. Ioniță Dumitru spune:

  Felicitări si succes în tot ce faci. Fiți binecuvântati.

 2. Ion Teodor spune:

  Bravo băieți. Felicitări. Asta este adevăratul spirit civic.

 3. Mihaela P. spune:

  Felicitări !!!!!!!!!!

 4. Dodo spune:

  Bravooo ! Să prindeți cât mai mulți ! Să dispară jaful și hoția ! Sunteți polițiști de ispravă !

 5. Roua spune:

  Bravo,lucrătorilor pentru promptitudine și eficientă în rezolvarea cazului.Meritați stima și respectul colegilor și a noastră a cititorilor în general.

 6. Florin spune:

  Un exemplu pentru jegurile din politie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *