SPAŢIUL VERDE, TRANSFORMAT ÎN PARCARE BETONATĂ. UN TULCEAN AFIRMĂ CĂ LUCRAREA AR FI ILEGALĂ

    POZA (2)Un tulcean domiciliat pe strada Spitalului reclama faptul că spaţiul verde din faţa blocului a fost transformat în parcare betonată, afirmând chiar şi că această lucrare ar fi ilegală.
    „Consider că pe spațiul verde din fața blocului s-au amenajat parcări ilegale, care afectează atât persoanele adulte, cât și copiii din zonă. Nu cred că există autorizație de construcție, întrucât placa de beton a fost turnată repede, cu Poliția de frontieră asistentă și plăcuțele de parcare au fost puse și pe spațiul neamenajat. Lucrarea a fost făcută de mântuială (de ochii lumii), după cum se vede și din poză atașată acestei cereri. Mă întreb cum a fost posibil autorizația de parcare pe un spațiu verde al Primăriei?!
    Dacă nu există o autorizație de construcție și de amenajare a parcărilor pe spațiul verde, care este domeniul public, rog ca terenul să fie adus în starea inițială de vegetație și cei care au încălcat legea să fie pedepsiți conform legii “se arată în petiţia semnată de tulceanul M.S.
    În urma sesizării, viceprimarul Andaluzia Luca a promis că va verifica situaţia la Direcţia de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului şi va da un răspuns oficial.