Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

12 PERMISE REŢINUTE DE POLIŢIŞTII TULCENI ÎN DOUĂ ZILE! 12 PERMISE REŢINUTE DE POLIŢIŞTII TULCENI ÎN DOUĂ ZILE!
În perioada 10 – 12.10.2014, Poliția Rutieră a desfășurat, la nivel național, o acțiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză. Din analiza efectuată... 12 PERMISE REŢINUTE DE POLIŢIŞTII TULCENI ÎN DOUĂ ZILE!

În perioada 10 – 12.10.2014, Poliția Rutieră a desfășurat, la nivel național, o acțiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Din analiza efectuată cu privire la evoluţia dinamicii accidentelor grave, la nivel național, s-a constatat că viteza rămâne una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave, cu impact deosebit asupra percepţiei nivelului de siguranţă rutieră.

În perioada menționată, pe drumurile din județul Tulcea, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere și au aplicat 241 sancțiuni contravenționale în valoare de 75.560 lei la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reținute 12 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate de polițiști și în perioada următoare, transmite Inspectoratul Judetean de Politie Tulcea.