Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

164 de ani de existență a Jandarmeriei Române 164 de ani de existență a Jandarmeriei Române
  Joi, de la ora 11.00, Mihai Nicolae, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat la manifestările organizate la sediul Inspectoratului Județean de... 164 de ani de existență a Jandarmeriei Române

 

Joi, de la ora 11.00, Mihai Nicolae, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat la manifestările organizate la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.

La evenimente au mai participat, alături de șefii Inspectoratului Județean, viceprimarul municipiului, Mircea Iordache, șeful Poliției, Viorel Oltu, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea, Florin Bașcău, comandantul UM 0782, Cătălin Țibuleac.

După o scurtă slujbă ținută de Prea Sfinția Sa Visarion, Episcopul Tulcii și părintele Dumitru Torino, comandantul Jandarmeriei Tulcea a dat citire mesajului transmis de inspectorul general al IGJR, Mircea Olaru.

Au urmat avansările în grad și acordarea unor diplome în semn de apreciere pentru toată activitatea desfășurată în ultimul an, după care câștigătorii competițiilor sportive organizate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române și-au primit cupele.