Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

O cunoscută fabrica de produse lactate, închisă de DSV Tulcea! O cunoscută fabrica de produse lactate, închisă de DSV Tulcea!
Inspectorii din cadrul DSVSA Tulcea , au efectuat 208 controale, din care 116 controale comune cu IPJ, sectia economica, DSP si OPC, la unitati... O cunoscută fabrica de produse lactate, închisă de DSV Tulcea!

lapteInspectorii din cadrul DSVSA Tulcea , au efectuat 208 controale, din care 116 controale comune cu IPJ, sectia economica, DSP si OPC, la unitati de comercializare a produselor alimentare de origine animală (carmangerii, măcelării, magazine alimentare, supermarketuri, hypermarketuri), unităţi de alimentaţie publică (restaurante, cantine, bufete, fast-food, pensiuni turistice), abatoare, unitati de procesare carne, unitati de procesare lapte, unitati de procesare peste, piete agroalimentare in care se comercializeaza produse lactate de catre producatori, piata taraneasca in care se comercializeaza produse cu caracter traditional, targuri de animale, controale in trafic, controale in exploatatii.. Pentru neconformitatile constatate: (igiena necorespunzatoare a spatiilor de comercializare, ambalare si etichetare necorespunzatoare a produselor, comercializare de animale fara documente, transport produse in mijloace de transport neautorizate), s-au aplicat in aceasta perioada 9 sanctiuni cantraventionale, in conformitate cu H.G.nr. 984/2005, in valoare de 10.760 lei, s-au confiscat si dirijat catre incinerare cantitatea totala de 6,565 To carne porc, vita, pasare, s-au aplicat 11 avertismente in conformitate cu OG 2/2001, s-a .emis 1 ordonanta de suspendare a activitatii pentru unitatea de procesare a laptelui materie prima :SC DELTALACT SA.