Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ENERGOTERM SCUMPEŞTE GIGACALORIA ŞI ÎŞI APROBĂ BONUSURI SALARIALE DE MILIARDE PENTRU CEI DIN CONDUCERE! ENERGOTERM SCUMPEŞTE GIGACALORIA ŞI ÎŞI APROBĂ BONUSURI SALARIALE DE MILIARDE PENTRU CEI DIN CONDUCERE!
Conducerea Energoterm prin politrucii plasaţi în Consiliul de Administraţie şi nu numai, va beneficia de bonusuri salariale mult mai mari decât anul trecut, deşi... ENERGOTERM SCUMPEŞTE GIGACALORIA ŞI ÎŞI APROBĂ BONUSURI SALARIALE DE MILIARDE PENTRU CEI DIN CONDUCERE!

bonusConducerea Energoterm prin politrucii plasaţi în Consiliul de Administraţie şi nu numai, va beneficia de bonusuri salariale mult mai mari decât anul trecut, deşi performanţele au fost jalnice, datoriile fiind scutite de Consiliul Local şi plătite practic de contribuabili.
Mai mult, în şedinţa de Consiliu Local de luni 1 februarie conducerea Primăriei a propus si aprobat prin votul majorităţii PNL scumpirea gigacaloriei, minţind populaţia că diferenţa va fi subvenţionata de Consiliul Local, de parcă bugetul acestuia nu ar proveni tot din taxele şi impozitele plătite de tulceni!
Pe scurt, în aceeaşi şedinţa de luni, s-a propus scumpirea gigacaloriei, s-au aprobat bonusuri salariale de 125% procentual  în comparaţie cu 2015,in total peste cinci miliarde de lei vechi, plus alte 1,5 miliarde pentru alte organe de conducere si control, comitete si comisii, toate energo2acestea după ce conducerea Energoterm spune în proiectul de buget că va obţine anul acesta şi un profit semnificativ, de 689.000 de lei!
Deşi acest profit ar fi putut fi folosit pentru acoperirea diferenţelor preţului combustibilului folosit la producerea gigacaloriei, cei de la Energoterm au preferat să îşi împartă bonusuri şi să scumpească preţul.