LUCIAN SIMION, CANDIDATUL PSD PENTRU FUNCŢIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI TULCEA

   Lucian Simion

   Lucian Simion

   Biroul Permanent al organizaţiei judeţene PSD Tulcea a validat joi seara candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Tulcea, în persoana actualului guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Lucian Simion.
   Fost prefect al judeţului Tulcea în două mandate, inspector guvernamental şi preşedinte al Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România şi preşedinte al Uniunii Armenilor din România filiala Tulcea, Lucian Simion se prezintă pe larg pe site-ul personal, luciansimion.ro
   „Am tot auzit spunându-se despre mine, îndeosebi în ultimii ani, că aș fi greu de abordat, interiorizat, prea serios (asta m-a făcut să râd pentru că mi-a venit în minte reclama aia stupidă „prea bun, prea de la țară”, la mine ar fi „prea serios, inabordabil”?!).
   Ei bine, nu. Aș îndrăzni să spun că sunt un om obișnuit care a avut șansa (sau și-a dat șansa) de a căpăta mai multă experiență tocmai datorită perseverenței, a consecvenței, a curiozității și a dorinței de a ști, de a cunoaște cât mai multe lucruri pentru a putea găsi mai multe soluții pentru problemele reale din viața de zi cu zi “spune Lucian Simion.
   Anunţul oficial privind nominalizarea candidatului va fi făcut sâmbăta în cadrul unei conferinţe de presă.