Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SECRETARUL CABUZ SE RETRAGE DIN ADMINISTRAŢIE DUPĂ 26 DE ANI:„Am pornit la drum cu vechii meseriaşi, cu disciplină, au venit copii noi, mai cu puţină ştiinţă dar cu foarte mult tupeu“ SECRETARUL CABUZ SE RETRAGE DIN ADMINISTRAŢIE DUPĂ 26 DE ANI:„Am pornit la drum cu vechii meseriaşi, cu disciplină, au venit copii noi, mai cu puţină ştiinţă dar cu foarte mult tupeu“
Secretarul Consiliului Judeţean Tulcea, Constantin Cabuz şi-a anunţat retragerea din administraţia publică locală, odată cu ieşirea la pensie. La finalul şedinţei de Consiliu Judeţean... SECRETARUL CABUZ SE RETRAGE DIN ADMINISTRAŢIE DUPĂ 26 DE ANI:„Am pornit la drum cu vechii meseriaşi, cu disciplină, au venit copii noi, mai cu puţină ştiinţă dar cu foarte mult tupeu“

CABUZSecretarul Consiliului Judeţean Tulcea, Constantin Cabuz şi-a anunţat retragerea din administraţia publică locală, odată cu ieşirea la pensie.
La finalul şedinţei de Consiliu Judeţean de azi 26 februarie Cabuz a anunţat că este ultima şedinţă la care participa şi a făcut o scurtă trecere în revistă a unor moment importante din carieră.
„Este ultima şedinţă la care particip în calitate de secretar, sunt în administraţie de 26 de ani, o perioadă poată prea lungă.
Rememorez pe scurt câteva moment importante, primul mandat în 1993 când judeţul Tulcea a dobândit proprietatea a peste 70.000 de hectare, am fost contestaţi, am dat cu subsemnatul dar am reuşit într-un final în 1995 efortul nostru s-a constituit într-o lege votată de Parlament, pentru asta s-au bătut Ivanov Ananie şi regretatul Petrică Suhov.
În 1996 a existat o hotărâre de guvern prin care sediul administrativ al Consiliului Judeţean trecea în administrarea Prefecturii. Tot prin C.J., cu consilierii am atacat H.G.-ul şi am reuşit să câştigăm, primul judeţ care a avut câştig de cauză a fost Tulcea, ca exemplu şi pentru celelalte C.J.-uri- domnul Fatu a pledat în instanţă pentru asta.
În 1996 am pornit cu cinci doamne să facem o direcţie de asistenţă socială, cu ajutor de la O.N.G.-uri, organism internaţionale, am reuşit să facem ceva bun, o structură funcţional ce astăzi are 1200 de salariaţi şi foarte mulţi beneficiari.
În 1998 am pornit cooperarea cu Aveyron, o colaborare cu multe beneficii pentru C.J., am avut ce învăţa de la ei, inclusiv sala de şedinţe Mihail Kogălniceanu este construită după un model din Rhodes.
Sunt dator Consiliului Judeţean Tulcea pentru statutul public pe care îl am, am fost apreciat şi contestat, la fiecare început de mandat, de fiecare dată ne despărţeam prieteni, sper să o fac şi cu actuala conducere, nu am încă siguranţă…
Am pornit la drum cu vechii meseriaşi, cu disciplină, au venit copii noi, mai cu puţină ştiinţă dar cu foarte mult tupeu, asta este viaţa şi toţi o trăim. Plec împăcat şi fără regrete! “a spus secretarul Cabuz.
„Pentru tot ce a făcut pentru judeţ trebuie să îi mulţumim, este un profesionist care şi-a impus punctul de vedere, nu am avut o relaţie liniara dar asta este viaţa, fără scântei nu există progres “a declarat şi preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu..