Partidul A.L.D.E., alternativa liberală,si-a lansat candidatii la Tulcea

aldelaFiliala Tulcea a Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor şi-a lansat sâmbăta trecută candidaţii pentru alegerile locale din 5 iunie. În sala „Mihail Kogălniceanu” au luat parte la eveniment, alături de fruntaşii tulceni, Cristian Dima, preşedinte executiv al Filialei Galaţi şi vicepreşedinte naţional, precum şi vicepreşedintele Jean Paul Tucan.
Ideea mare, desprinsă din cuvântări, este că în partid vin oameni animaţi de un nou suflu liberal, pregătiţi, cu suflet deschis şi onestitate, pentru schimbare. De aceea, A.L.D.E. Tulcea prezintă electoratului candidaţi demni, reprezentativi în 41 de comune şi oraşe din judeţul nostru.
„Vrem să schimbăm la faţa admi­nistraţia publică locală! A.L.D.E. face politica bunului – simţ!”, a declarat secretarul general al filialei tulcene, Anatoli Mihai.
După ce au fost prezentaţi sălii candidaţii pentru Consiliul Local Tulcea şi Consiliul Judeţean, candidatul la Primăria Tulcea, Marius Tudorie, a expus meritele pentru care reprezentanţii partidului trebuie să fie votaţi pe 5 iunie: experienţă, profesionalism, competenţă, bun – simţ şi, mai ales, responsabilitate.
Obiectivul cu care candidaţii Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor – care promit un nou viitor pentru localităţile lor – vor să câştige încrederea alegătorilor tulceni este dialogul permanent la care-i vor invita pe cetăţeni. Pentru că A.L.D.E. este alternativa liberală!

 După ce deputatul Octavian – Marius Popa a remarcat că dorinţa de a construi este cheia apropierii dintre oameni, vicepreşedintele Cristian Dima a atras atenţia că 5 iunie va însemna pentru Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor data la care va fi emis certificatul său de naştere, rezultatele electorale fiind cele care-l vor consacra în viaţa politică a României de astăzi şi mâine.

Vom reveni cu discursurile liderilor ALDE Tulcea.
Publicitate electorala