Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

MESAJUL PRIM VICEPRESEDINTELUI ALDE TULCEA, CONSILIERUL JUDETEAN PETRE BADEA MESAJUL PRIM VICEPRESEDINTELUI ALDE TULCEA, CONSILIERUL JUDETEAN PETRE BADEA
„Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor este singurul partid cu adevarat liberal din Romania, membru al familiei liberale europene.      Liberalismul are traditie in... MESAJUL PRIM VICEPRESEDINTELUI ALDE TULCEA, CONSILIERUL JUDETEAN PETRE BADEA

badea„Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor este singurul partid cu adevarat liberal din Romania, membru al familiei liberale europene.

     Liberalismul are traditie in Romania si noi ducem mai departe acesta traditie, pentru noi cel mai important este cetateanul  ”iar de munca si de implicarea fiecaruia dintre dumneavoastra in Campania electorala depinde in mare masura rezultatul votului din 5 IUNIE, unde trebuie sa castigam increderea oamenilor si astfel sa-i convingem sa voteze candidatii ALDE, asumandu-ne guvernarea USL , a politicii social liberale”.

 Ca sportiv mi-a placut munca in echipa, am tratat orice competitie cu respect.

 Am fost incercat si am trecut prin toate trairile, sentimentele posibile, de la bucurie la necaz, am plans de fericirea victoriei, am admis infrangerea, am fost fair-play si mi-am respectat adversarul, dar intotdeauna am fost optimist.

aldeAsa ca, FITI OPTIMISTI, dragi colegi, iar bunul Dumnezeu in marea Sa intelepciune sa indrume cetateanul tulcean sa voteze ALDE!”

Publicitate electorala