Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

„Ilie Ștefan trăiește într-o realitate paralelă și încearcă să scape de responsabilitatea pentru eșecurile sale, aruncând mereu vina pe alții” „Ilie Ștefan trăiește într-o realitate paralelă și încearcă să scape de responsabilitatea pentru eșecurile sale, aruncând mereu vina pe alții”
➼ Niciodată PSD Tulcea nu s-a coborât la nivelul de a cere liste comune cu PNL Tulcea. ➼ De ce am face o astfel... „Ilie Ștefan trăiește într-o realitate paralelă și încearcă să scape de responsabilitatea pentru eșecurile sale, aruncând mereu vina pe alții”

➼ Niciodată PSD Tulcea nu s-a coborât la nivelul de a cere liste comune cu PNL Tulcea.

➼ De ce am face o astfel de greșeală? Observăm și noi dezastrul pe care administrația liberală l-a adus în municipiul Tulcea și, mai mult decât atât, în conformitate cu sondajele, o astfel de alianță nu ne-am dorit-o niciodată.

➼ Așteptăm cu interes o singură dovadă că noi, PSD Tulcea, am inițiat vreun demers pentru a solicita candidaturi pe liste comune la nivel local. Dar, evident, nu există așa ceva – este doar disperarea PNL Tulcea dinaintea alegerilor. Tulcenii sunt conștienți că liberalii sunt mașinării vorbărețe care produc foarte puține rezultate palpabile.

➼ Eșecul clar al acestei administrații poate fi văzut cu ochiul liber, pur și simplu ieșiți în oraș și vă veți convinge. Nu putem compara realizările Consiliului Județean cu realizările Primăriei municipiului Tulcea, pentru că nu există comparație.

➼ Ieri, la București, a fost confirmată prin vot candidatura lui Horia Teodorescu pentru președinția Consiliului Județean și a lui Dragoș Simion pentru funcția de primar al municipiului Tulcea.

➼ Aceste nominalizări demonstrează că Ilie Ștefan trăiește într-o realitate paralelă și încearcă să scape de responsabilitatea pentru eșecurile sale, aruncând mereu vina pe alții. Vede inamici pretutindeni, considerând că oricine nu este cu el, este împotriva lui și dacă cineva îndrăznește să-l critice, se întreabă de ce.

➼ Evident, pentru el, dezastrul lucrărilor din municipiu și starea de ruină a orașului nu sunt niciodată responsabilitatea sa, ci a altora.

➼ Avem încredere că tulcenii nu vor cădea în capcana vorbelor goale și a manipulărilor. Cetățenii nemulțumiți, partidele care nu sunt de acord cu modul în care „domnul de la PNL” își desfășoară mandatul și presa care nu-l susține, sunt toți considerați vinovați pentru eșecurile mandatului său de primar.

Comunicat PSD Tulcea