Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Deputatul liberal George Șișcu consideră că guvernul propus de PNL are șanse să treacă Deputatul liberal George Șișcu consideră că guvernul propus de PNL are șanse să treacă
Deputatul liberal George Șișcu consideră că guvernul propus de PNL are șanse să treacă, în urma negocierilor purtate cu ceilalți parlamentari. „Astăzi în Biroul... Deputatul liberal George Șișcu consideră că guvernul propus de PNL are șanse să treacă

Deputatul liberal George Șișcu consideră că guvernul propus de PNL are șanse să treacă, în urma negocierilor purtate cu ceilalți parlamentari.
„Astăzi în Biroul Executiv PNL s-a votat mandatarea conducerii pentru semnarea acordurilor politice cu USR și ALDE precum și a unui acord de colaborare parlamentară cu UDMR. Învestirea noului guvern este susținută de PNL (, 97) USR (40), ALDE (23), PMP (18), UDMR (30) și Minoritățile Naţionale (17), total 225 de voturi.Se poartă discuții în continuare cu alți colegi parlamentari care vor înțelege că trebuiesc găsite soluții pentru binele țării.
Tot azi au loc ședințele Birourilor permanente de la Camera Deputaților şi Senat, unde se va stabili programul audierilor în comisii a miniștrilor propuși. PNL preferă ca pe data de 30 octombrie, când comemoram victimele incendiului de la Colectiv, să nu participe la activități politice dar dacă în Biroul Permanent vom stabili activități, vom participa “a declarat deputatul liberal George Șișcu.