Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Primarul Eugen Ion, reales președinte al Asociației Comunelor din Județul Tulcea Primarul Eugen Ion, reales președinte al Asociației Comunelor din Județul Tulcea
Primarul comunei Jurilovca a fost reales în funcția de președinte al Filialei Județene Tulcea a Asociației Comunelor din România, în cadrul ședinței ce a... Primarul Eugen Ion, reales președinte al Asociației Comunelor din Județul Tulcea

Primarul comunei Jurilovca a fost reales în funcția de președinte al Filialei Județene Tulcea a Asociației Comunelor din România, în cadrul ședinței ce a avut loc luni 8 februarie în sala de ședințe a Consiliului Județean Tulcea.

„Este o onoare pentru mine să fiu reales în fruntea Filialei Județene Tulcea a Asociației Comunelor din România.

Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor care au avut încredere în mine şi, prin votul lor, m-au reconfirmat ca preşedinte pentru un nou mandat de patru ani. Mă bucur că pot avea alături o echipă de oameni capabili, care au demonstrat, în comunităţile din care provin, că rezultatele notabile se văd întotdeauna dacă există muncă și perseverență.

Sunt optimist în ceea ce priveşte acest nou mandat care începe azi; aşa cum ştiţi, pornesc de la premisa că atunci când există o echipă consolidată, centrată pe rezultate, nu ai cum să nu reuşeşti!” a declarat primarul Eugen Ion.

Tot în cadrul ședinței de luni au fost aleși și membrii din structura de conducere a asociației.