*PSD a reușit: facturile vor SCĂDEA imediat – consumatorii casnici vor plăti energia electrică la prețul de dinainte de liberalizare*

• Pachetul de măsuri al PSD duce prețul la energie electrică la nivelul de dinainte de liberalizarea sălbatică făcută de dreapta în 2019, respectiv 0,68 lei/kWh.

• De asemenea, am crescut plafonarea la 0,31 lei/kWh și am aplicat o compensare de 40% la gaze naturale, astfel încât prețurile finale să fie mai mici.

În plus, măsurile PSD au vizat și creșterea volumelor de consum atât la electricitate, cât și la gaze pentru ca 90% dintre cetățeni să beneficieze de prețuri scăzute, spre deosebire de doar 20% ca până acum.

Propunerile PSD, agreate de întreaga Coaliție, trebuie să fie adoptate cât mai repede prin ordonanță de urgență de către Guvern, astfel încât să fie aplicate de la 1 februarie (inclusiv la factura din ianuarie)

Intervenția PSD la nivelul Coaliției reduce facturile pentru milioane de români.

Deși Ministerul Energiei nu e condus de un ministru social-democrat, PSD s-a implicat direct în rezolvarea crizei facturilor provocate de deciziile din guvernările de dreapta.
Asta înseamnă o guvernare pentru oameni!

PSD Tulcea