Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

45.000 lei înapoiați de un bărbat cu spirit civic! 45.000 lei înapoiați de un bărbat cu spirit civic!
În după-amiza zilei de 29 iulie a.c., o femeie în vârstă de 47 de ani din municipiul Tulcea, a sesizat Inspectoratul Județean de Poliție... 45.000 lei înapoiați de un bărbat cu spirit civic!

bani În după-amiza zilei de 29 iulie a.c., o femeie în vârstă de 47 de ani din municipiul Tulcea, a sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Tulcea cu privire la faptul că în timp ce se afla la cumpărături într-un complex comercial din municipiu, a pierdut suma de 45.000 lei.
La scurt timp, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea s-a prezentat un bărbat de 39 de ani din municipiul Tulcea, care a predat polițiștilor suma de 45.000 lei, relatând că a găsit banii în căruciorul de cumpărături din parcarea unui complex comercial din municipiu.
Polițiștii au efectuat verificări stabilind că cele sesizate se confirmă și au restituit suma de bani persoanei care a sesizat evenimentul.
Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea transmite mulțumiri bărbatului pentru gestul său și pentru spiritul civic de care a dat dovadă.